imza ve avatarlar bölümü kuralları (bu kuralları lütfen okuyunuz.)
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
imza ve avatarlar bölümü kuralları (bu kuralları lütfen okuyunuz.)
1.kural:evet yaptığımız avatarları burda gösterilim paylaşalım.
2.kural:burda yaptığımız ve paylaştığımız imzalar ve avatarlar sadece kendimiz yapmış olalım hiç bir yerden alıntı yapmayalım.
3.kural:eğer arkadaşalrımızın avatarlarını veyatta imzalarını beğenmediysenin ona senin imzalarını veya avatarlarını beğenmedim demeyin kalbi kırılabilir.sadece biraz daha gayret daha güzel olabilir diye bilirsiniz.
4.kural:bu pek kural sayılmaz ama neyse imza ve avatar yarışmaları bu bölümde olmayacaktır.yarışmalar bölümünde olacaktır. imza veyatta avatar yarışması yapacaksanız benden izin alacak olmanız lazım.
2.kural:burda yaptığımız ve paylaştığımız imzalar ve avatarlar sadece kendimiz yapmış olalım hiç bir yerden alıntı yapmayalım.
3.kural:eğer arkadaşalrımızın avatarlarını veyatta imzalarını beğenmediysenin ona senin imzalarını veya avatarlarını beğenmedim demeyin kalbi kırılabilir.sadece biraz daha gayret daha güzel olabilir diye bilirsiniz.
4.kural:bu pek kural sayılmaz ama neyse imza ve avatar yarışmaları bu bölümde olmayacaktır.yarışmalar bölümünde olacaktır. imza veyatta avatar yarışması yapacaksanız benden izin alacak olmanız lazım.
En son Admin tarafından Perş. Tem. 17, 2008 1:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : imza ve avatar kuralları.lütfen kurallara düzgünce uyalım.)
erenim- Co-moderator
erencim_canım- Mesaj Sayısı : 2
Geri: imza ve avatarlar bölümü kuralları (bu kuralları lütfen okuyunuz.)
arkadaşlar artık kendi yapmadığınız avatar ve imzalarıda burda sergileyebilrisniz konu acıp ama bunu ben yaptım derseniz yapmadığınız bişey için konunuzu co-moderator kapatır.
Geri: imza ve avatarlar bölümü kuralları (bu kuralları lütfen okuyunuz.)
bilgi için saol admin
erenim- Co-moderator
1 sayfadaki 1 sayfası